Kawa ziarnista Bilanssia Professional 1kg
Najłagodniejsza z linii Professional
Producent: Segafredo Zanetti
- Kurier InPost 15.90 zł brutto
- InPost Paczkomat® 24/7 13.90 zł brutto
- Kurier Pocztex 12.90 zł brutto
- Poczta Polska - odbiór w punkcie: Żabka, Orlen, Ruch 9.90 zł brutto
- Kurier UPS 17.90 zł brutto
Jeśli kupisz ten produkt, otrzymasz następującą ilość punktów w programie lojalnościowym:
Zaloguj i sprawdź stan swojego kontaKawa ziarnista Segafredo Bilanssia Professional 1 kg
To nowa, szlachetna mieszanka w eleganckim opakowaniu. Słodki, nieco delikatniejszy, przyjemny i zbalansowany smak.
Segafredo dokłada starań, aby nasze produkty były jeszcze bardziej przyjazne dla planety. Dlatego kawa Bilanssia Professional posiada monomateriałowe opakowanie bez aluminium.
Nuty smakowe:
- mleczna czekolada
- karmel
- słodkie owoce
Sposób przygotowania
Doskonała do zaparzania w ekspresie kolbowym profesjonalnym.
Charakter naszej kawy
Doskonała kompozycja ziaren z najlepszych regionów upraw na świecie, która pomoże Ci zachwycić nawet Twoich najbardziej wymagających klientów.
Informacje dodatkowe
Sposób przechowywania |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od promieni słonecznych. Po otwarciu umieścić w szczelnym opakowaniu. |
Rodzaj | Kawa palona ziarnista |
Masa netto | 1000 g |
Dystrybucja |
Wyprodukowano z ziaren pochodzących spoza UE. Dystrybucja: |
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- Aroma:
To nie tylko zapach kawy, lecz także jej smak i odczucie sensoryczne podczas picia
- 4
- Body:
Najprościej rzecz ujmując, body kawy to jej konsystencja. Kawa o wysokim body ma dużą gęstość, którą odczuwamy podczas jej picia. 1 – niskie body 5 - wysokie body
- 4
- Intensywność:
Zależy od konsystencji body, bogactwa smaku, a przede wszystkim od siły aromatu. Na przykład espresso jest intensywne, gdy ma gęste body, bogaty smak i aromat. 1 – niska intensywność 5 – wysoka intensywność
- 3
- Stopień palenia:
Kawy palone ciemno charakteryzują się zwykle orzechowo-czekoladowymi nutami, podczas gdy palone jaśniej posiadają profil kwiatowo-owocowy.
- Medium